Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Distanční výuka a její možnosti

15.06.2021 11:33

I během distanční výuky jsme nezaháleli a děvčata Gymnázia Bystřice n. P. si splnila svůj dlouhodobý cíl. V měsíci květnu 2021 úspěšně složila zkoušky z Moderní korespondence.

Adéla Benešová, Simona Červená, Hana Králová a Barbora Lipovská nezahálely ani v době, kdy neběžela prezenční výuka a ve svém volném čase se připravovaly na zkoušky moderní komunikace v obchodním styku. Všechny požadavky úspěšně splnily a obdržely certifikát, který si mohou přiložit ke svému životopisu. Pro potencionálního zaměstnavatele je to vizitka, že student je připraven pro práci v oblasti moderní korespondence, a že dělá něco navíc pro to, aby byl úspěšným kandidátem na získání pracovní pozice.

Zkouška z korespondence je určena těm, kteří vědí, že: ve firmách a na úřadech dnes převládá elektronická komunikace, v době kopírek a skenerů není životně důležité psát rychlostí blesku, je důležité psát zdvořile, přesně, strukturovaně, bez chyb, zpracovat tabulku z údajů, které si sami vyhledají, finanční gramotnost má zde své opodstatnění.

Děvčatům gratuluji a věřím, že své znalosti zúročí ve svém budoucím pracovním životě.

                                                             Pavla Filipová – GyBnP)