Certifikované zkoušky- PET a FCE

14.09.2013 20:05

Krátce před zahájením prázdnin uzavřela naše škola smlouvu o spolupráci s Jazykovou školou PARK, která je zároveň oficiálním zkouškovým centrem cambridgeských zkoušek různých úrovní v Jihomoravském kraji a Kraji Vysočina. Dosavadní ECL certifikáty nesplnily naše očekávání, ani očekávání našich studentů při dalším studiu na vysokých školách, a proto jsme ukončili spolupráci se certifikovanými centry ECL.

Oproti tomu současné certifikované zkoušky plně splňují všechna kritéria a jsou uznávané na celém světě. Vždyť každoročně skládá tyto zkoušky až 4 mil. uchazečů z celého světa ve více než 130 zkušebních centrech.

Po dohodě s pracovníky JŠ PARK a po jejich osobní návštěvě, během které proběhla prezentace pro studenty odpovídajích 3. a 4. ročních vyššího gymnázia, jsem zahájili přípravu na certifikáty PET (úroveň B1) a FCE (úroveň B2).

Na naší škole bude příprava na tyto zkoušky zahájena s dostatečným předstihem již v odpovídajících 3. ročnících vyššího gymnázia ve formě jedné vyučovací hodiny v rámci běžné výuky. Studenti budou rozděleni dle zájmu a výkonnosti do samostatných skupin a budou pracovat s oficiálními materiály určenými k přípravě na tyto zkoušky.

Za PK CJ Libor Veselý (vedoucí PK CJ) a Pavla Kunovská (garant projektu)

Náš partner: www.jspark.cz/

 

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Kontakt

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz


reditel@gybnp.cz